2+1 πράγματα που (δεν) ενοχλούν τους άντρες


Ταλαιπωρήστε από κυτταρίτιδα; Καλώς ήρθατε στην παρέα. Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, το 85-98% όλων των γυναικών άνω των 20 ετών έχουν κυτταρίτιδα, σχεδόν όλες δηλαδή. Ευτυχώς, όταν μιλάμε για κυτταρίτιδα μιλάμε για μια ψυχολογική ταλαιπωρία και όχι για σωματική, καθώς δεν πρόκειται για μια αρρώστια που πονάει. Εγώ την ονομάζω «σύγχρονη κυτταρική πανούκλα» που πονάει στο μυαλό μας μόνο που την σκεφτόμαστε.

Αλλά πόσο πραγματικά ενοχλεί η κυτταρίτιδα τους άνδρες? Η απάντηση είναι ότι για την πλειοψηφία των ανδρών περνάει σχεδόν απαρατήρητη. Γνωρίζουν ότι υπάρχει η λεγόμενη κυτταρίτιδα αλλά δεν μπορούν να πουν τι ακριβώς είναι και που βρίσκεται. Οι περισσότεροι την μπερδεύουν με χαλάρωση του δέρματος ή και με τις ραγάδες. Το σίγουρο είναι ότι οι άντρες στην παραλία είναι πιο πιθανό να σχολιάσουν τα οπίσθια μιας γυναίκας, παρά την κυτταρίτιδα της.

Δύο ακόμα πράγματα που φαίνεται να περνούν απαρατήρητα στο ανδρικό φύλο αλλά σίγουρα όχι στο γυναικείο είναι:

Τα 3 κιλάκια παραπάνω:

Στους άντρες αρέσουν όλοι οι τύποι γυναικείου σώματος. Είτε κατέχετε τις ιδανικές αναλογίες, είτε είστε πολύ αδύνατη ή λίγο “παχουλούλα”, υπάρχουν άντρες που θα τους αρέσετε και θα σας ερωτευτούν. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άντρας να ερωτευτεί μια γυναίκα και να χαλαστεί εάν βάλει 3 κιλά παραπάνω κατά την διάρκεια της σχέσης τους. Και αν ξενερώσει δεν είναι ο σωστός για εσάς.

Το όχι τέλειο στήθος:

Όπως και με τους διάφορους γυναικείους σωματότυπους, έτσι και με το γυναικείο στήθος τα γούστα ποικίλουν. Είτε το αριστερό είναι λίγο μεγαλύτερο από το δεξί ή η βαρύτητα έχει δείξει τα σημάδια της. Η αλήθεια είναι οι άντρες αγαπούν τα στήθη σε όποια μορφή και μέγεθος και αν είναι. Συνεπώς, το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά τις περισσότερες φορές εμάς και όχι

Εν τέλει αυτό που έχω καταλάβει είναι αν μία γυναίκα νιώθει καλά με το σώμα της, με οποιονδήποτε σωματότυπο, μαγνητίζει τα βλέμματα και όχι μόνο των ανδρών!

Αν και πάλι σας ενοχλεί τόσο πολύ η κυτταρίτιδα σας και θέλετε να κάνετε κάτι γι’αυτό θα σας πρότεινα το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, ένας απόλυτα φυσικός τρόπος για να βελτιώσετε την όψη και την υφή του δέρματος σας σε γρήγορo χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας εδώ ή να μας καλέσετε στο 2310 252528.


149 views0 comments