Σεμινάριο: Expobaby 11/3 στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” (ΔΕΘ)


Θέμα: “Φυσικοί τρόποι για την ενίσχυση της γονιμότητας, τα οφέλη του μασάζ πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη”

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το μασάζ γονιμότητας για μία γυναίκα που ξεκινάει την προσπάθεια να κάνει παιδί αλλά και για αυτήν που υποβάλετε σε μια μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Μάθετε για τα πολλαπλά οφέλη αυτής της θεραπείας αλλά και πώς μπορείτε να περάσετε αυτήν την περίοδο έχοντας την πνευματική και σωματική χαλάρωση που χρειάζεστε.

Μετά την πολυπόθητη σύλληψη ξεκινάει το ταξίδι της εγκυμοσύνης στο οποίο το γυναικείο σώμα υπόκειται σε πολλές αλλαγές. Το μασάζ στην εγκυμοσύνη είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την γέννηση του παιδιού σας χωρίς πόνους και άγχος.

Στην δύσκολη μεταβατική περίοδο μετά την γέννα το μασάζ ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και στην μέση, μειώνει πρηξίματα και βοηθά στο να επανέλθουν γρηγορότερα τα εσωτερικά όργανα (όπως η μήτρα) στην αρχική τους κατάσταση.

Αυτή την Κυριακή, στο σεμινάριο μας στα πλαίσια της Expobaby, θα μιλήσουμε για τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ γονιμότητας, εγκυμοσύνης και μετά την γέννα, όπως και κάποιες χρήσιμες μεθόδους για να αντιμετωπίσετε ορισμένες από τις προκλήσεις αυτής τις περιόδους.

Μετά την παρουσίαση, η ομάδα της Healing Art Massage θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες μας.

Θα χαρώ πολύ να σας δώ και από κοντά!

Φιλικά,

Ιουλία Μακρή

Ti ώρα ξεκινάει: 14:00

Πως να έρθετε:


10 views0 comments