Τι είναι το Μασάζ Γονιμότητας;


Η αδυναμία σύλληψης μπορεί να καταλήξει να γίνει πολύ αγχωτική και επιβαρυντική για το σώμα της γυναίκας. Με το μασάζ γονιμότητας παρεμβαίνουμε με φυσικό τρόπο, ώστε να τονώσουμε τον οργανισμό και να χαλαρώσουμε το πνεύμα, αυξάνοντας τις πιθανότητες για σύλληψη και εγκυμοσύνη. Από ευρήματα πρόσφατων ερευνών φαίνεται ότι τα υψηλά επίπεδα άγχους μπλοκάρουν το κέντρο ορμονών του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η έκκριση και η σωστή δράση των αναπαραγωγικών ορμονών.

Το μασάζ, σε όλες του τις μορφές -αποδεδειγμένα πια- μειώνει το άγχος, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την ορμονική ισορροπία. Το Μασάζ Γονιμότητας έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές, η εφαρμογή των οποίων συμβάλει στη βελτίωση της αναπαραγωγικής υγείας, στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου και στην ενίσχυση της γονιμότητας. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό σχήμα που μπορεί όχι μόνο να ενισχύσει τη γονιμότητα με φυσικό τρόπο, αλλά και να μειώσει τις πιθανές παρενέργειες των θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης στο σώμα. Το μασάζ γονιμότητας συμβάλει στη σωστή λειτουργία του συνόλου των οργάνων του σώματος, στην καλή κυκλοφορία του αίματος, στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση του άγχους. Η τακτική εφαρμογή Μασάζ Γονιμότητας ωφελεί το αναπαραγωγικό σύστημα ως εξής:

  • Βελτιώνει την ορμονική ισορροπία

  • Βοηθά στην επανατοποθέτηση της κλίσης της μήτρας

  • Βοηθά στη διάλυση του ουλώδους ιστού

  • Ενισχύει την αιμάτωση της μήτρας

  • Αυξάνει την αιματική ροή προς τη μήτρα και τον τράχηλο

  • Βελτιώνει το ενδοκρινικό σύστημα

  • Ενεργοποιεί το ήπαρ για αποτοξίνωση

Για ποιες γυναίκες συνίσταται το Μασάζ Γονιμότητας; Μασάζ γονιμότητας μπορεί να κάνει όποια γυναίκα επιθυμεί να μείνει έγκυος. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία στη σύλληψη, είχατε προβλήματα υγείας στο παρελθόν ή ακόμη κι αν είστε απολύτως υγιής και προγραμματίζετε να αποκτήσετε το πρώτο ή το επόμενό σας παιδί, το μασάζ γονιμότητας μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχούς σύλληψης και υγιούς εγκυμοσύνης. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε Τεχνολογίες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ART), όπως IVF, IUI, κτλ, και πάλι μπορείτε να κάνετε μασάζ γονιμότητας, συμπληρωματικά με τη θεραπεία σας για βέλτιστα αποτελέσματα. Ιατρικά προβλήματα, όπως η ενδομητρίωση, τα χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων, το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS) και άλλα, δυσχεραίνουν τη σύλληψη, αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται σε αυτό το μοναδικό σχήμα μασάζ μπορεί να βοηθήσουν. Τι να περιμένω σε μια συνεδρία Μασάζ Γονιμότητας; Η κατάσταση του πνεύματος και των συναισθημάτων σας είναι τόσο σημαντική όσο και η σωματική σας κατάσταση, κι ωστόσο αυτή η συναισθηματική παράμετρος, συχνά παραβλέπεται από πολλούς ιατρικούς επαγγελματίες που εστιάζουν στην αποκλειστική θεραπεία του σώματος. Γι' αυτό πριν από την έναρξη του μασάζ μπορούμε να αφιερώσουμε όσο χρόνο κρίνετε απαραίτητο στη συζήτηση, προκειμένου να εκφράσετε τις προσδοκίες, τις ανησυχίες, ό,τι έχετε περάσει μέχρι τώρα ή οτιδήποτε άλλο θελήσετε ή νιώσετε ό,τι θέλετε να εκφράσετε. Μπορούμε να μιλήσουμε επίσης και για διατροφή, τρόπο ζωής, και άλλα πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τη σύλληψη. Αυτός είναι ένας από τα πολλούς τρόπους με τους οποίους αυτό το μασάζ συμπληρώνει το προγραμματισμό και την προσέγγιση της σύλληψης.

ΥΓ1: Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τις προσωποποιημένες θεραπεία & το μασάζ γονιμότητας που προσφέρουμε.

ΥΓ2: Αν θέλετε να ενημερώνεστε για παρόμοια άρθρα ή ειδικές προσφορές που προσφέρουμε στους συνδρομητές & πελάτες μας μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας.


761 views0 comments