Λεμφοντρενάζ Προσώπου

Τι είναι το ‘Λεμφοντρενάζ Προσώπου’;

Μια απαλή αποσυμφορητική τεχνική, κατά την οποία διεγείρεται η κυκλοφορία της λέμφου και η κυκλοφορία του αίματος, έτσι ώστε να αποβάλλονται αποτελεσματικά οι τοξίνες από το πρόσωπο. Με την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, παρέχεται στα κύτταρα πλούσιο σε οξυγόνο αίμα επιτυγχάνοντας έτσι την ανάπλαση τους. Αυτή η θεραπεία δίνει μια λαμπερή επιδερμίδα, μειώνει υπάρχουσες ρυτίδες και αποτρέπει την δημιουργία νέων. Στο κλασικό λεμφοντρενάζ προσώπου, δεν χρησιμοποιείται κανένα προϊόν. Εμείς προτείνουμε προτείνουμε να επιλέξετε για θεραπεία σας, μεταξύ ενυδατικού ορού ή ενυδατικού λαδιού.


 

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

Η θεραπεία του λεμφοντρενάζ προσώπου εστιάζει στα σημεία του προσώπου που υπάρχει πληθώρα λεμφαδένων, όπως κοντά στα αυτιά και στα μάτια σας, στην αλυσίδα λεμφαδένων που φτάνει από τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας στη μύτη και στον λαιμό σας.


 

Ποιος ο σκοπός αυτής της θεραπείας;

Ο σκοπός του λεμφοντρενάζ προσώπου είναι να μεταφέρει το υγρό από τους ιστούς σας στους λεμφαδένες όπου τα βακτηρίδια, οι ιοί και άλλοι επιβλαβείς μικροοργανισμοί καταστρέφονται. Μειώνει το πρήξιμο και τον πόνο και διεγείρει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, αυξάνοντας την κυκλοφορία των λευκών αιμοσφαιρίων. Με την απομάκρυνση του υγρού, μεταφέρεται πλούσιο σε οξυγόνο αίμα, ανανεώνοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας.


 

Ποια είναι τα οφέλη αυτής της θεραπείας:

Κάποια από τα χαρακτηριστικότερα οφέλη που έχουμε συναντήσει και επιβεβαιώσει από τους δικούς μας επισκέπτες είναι τα εξής:

  • Βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος

  • Αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας

  • Καταπολέμηση του άγχους

  • Ανακούφιση από τις ημικρανίες

  • Ανακούφιση από την προεμμηνορροϊκή κατακράτηση νερού

  • Ανακούφιση της έντασης του λαιμού 

Θεραπεία Λεμφοντρενάζ Προσώπου


 

1 Συνεδρία των 20 λεπτών | 12€

 

*Ιδανική θεραπεία για συνδυασμό με άλλες θεραπείες, όπως χαλαρωτικό μασάζ.

 

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται 

φέρουν την πιστοποίηση NaTrue 

και είναι βιολογικά και οργανικά 

σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

+30 2310 252528

    • w-facebook