Ο χώρος μας

H Healing Art Massage αποτελεί μία μοναδική όαση χαλάρωσης και ευεξίας, στο κεντρο της Θεσσαλονικης.

Ένας φιλόξενος και ατμοσφαιρικός χώρος, που αποπνέει μια ξεχωριστή θετική ενέργεια,  με την προσεγμένη διακόσμηση και την αρωματοθεραπευτική του επίδραση.

 

Ένα θεραπευτικό καταφύγιο για όσες και όσους αναζητούν κορυφαίες ποικιλίες θεραπευτικού μασάζ, αλλά και φυσικές θεραπείες τόνωσης, ενδυνάμωσης και καλλωπισμού προσώπου και σώματος. 

 

Φιλοσοφία μας είναι πως το μασάζ οφείλει να είναι μία ολοκληρωμένη ολιστική εμπειρία θεραπείας και αναζωογόνησης, ταυτόχρονα για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή.

 

Κι αυτή η εμπειρία ξεκινάει ήδη από το χώρο όπου λαμβάνει χώρα η θεραπεία. Γι' αυτό και επενδύσαμε ιδιαίτερα στη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος με αυθεντική αισθητική, μοντέρνο design και επιλεγμές vintage πινελιές, πάντα σε γήινες αποχρώσεις που επιτρέπουν στο μυαλό να ταξιδέψει σε μονοπάτια φυσικής χαλάρωσης και αρμονίας.

DSC_5303
Θεραπεία προσώπου
Θεραπεία προσώπου
Healing Art Massage Thessaloniki
Weleda Healing art massage
Healing art massage Thessaloniki
Δώρα για την μαμά και το παιδί
Healing Art Massage
Δωροκάρτα
Healing Art Massage Thessaloniki
Μασάζ Θεσσαλονίκη

Οι θεραπευτικες συνεδριες μασαζ που προσφέρουμε εφαρμόζονται αποκλειστικά με τη χρήση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων τα οποία είναι φιλικά προς το δέρμα και δρουν σε βάθος. Θεμελιώδης αρχή μας είναι ότι η επιτυχία της εφαρμογής τους εξαρτάται πάνω απ' όλα από την κατανόηση της ανάγκης σας, η πιστοποιημένη κατάρτιση των θεραπευτών μας και ο συνδυασμός των κατάλληλων τεχνικών που μπορούν να ενεργοποιήσουν πραγματικά το σώμα και την διαδικασία της αυτοθεραπείας του. 

Στην Healing Art Massage οι θεραπευόμενοι λαμβάνουν το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα και τη απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, αναζωογόνησης και απόλαυσης. Οι θεραπευτές μας είναι επιστημονικά καταρτισμένοι και διαθέτουν ευρεία εμπειρία στις θεραπείες μασάζ, καθώς και εξειδίκευση σε συγκεκριμένα είδη θεραπειών, όπως είναι το μασάζ εγκυμοσύνης και το λεμφικό μασάζ. Για υπηρεσίες ολοκληρωμένου θεραπευτικού μασάζ, σε έναν μοντέρνο χώρο και με τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Healing Art Massage. 

+30 2310 252528

    • w-facebook
    DSC_5303