H Ιουλία Μακρή είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας και φυσικής αγωγής με μεγάλη εμπειρία στο θεραπευτικό μασάζ. Τον κύκλο σπουδών της ολοκλήρωσε στη Γερμανία, όπου εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε κλινικές αποθεραπείας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, μπήκε πολύ δυναμικά στο χώρο του ξενοδοχειακού Spa, όπου εργάστηκε αρχικά ως Head  Therapist και πολύ σύντομα ως Spa Manager.

 

Διατηρώντας συνεργασία με μεγάλη γαλλική αλυσίδα καλλυντικών προϊόντων Spa, ταξιδεύει ανά τον κόσμο ως εκπαιδεύτρια σε Spa Staff. Έτσι έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να αναβαθμίζει τακτικά τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της, αλλά και να ενημερώνεται για όλα τα τελευταία προϊόντα που παρασκευάζονται.

 

Πέρα από τις σπουδές και την προϋπηρεσία, διαθέτει πιστοποίηση στη Λεμφική μάλαξη, στο Μασάζ γονιμότητας, στο Βρεφικό μασάζ και στο Μασάζ εγκυμοσύνης. Όμως αυτό που τη διακρίνει είναι η ολιστική αντιμετώπιση του θεραπευόμενου. Έτσι προέκυψε το Healing Art Massage, ένας τρόπος εφαρμογής άκρως θεραπευτικού μασάζ, στον κατάλληλο χώρο.

 

Το θεραπευτικό μασάζ είναι ιδανικό για την αποβολή του στρες και την αποτοξίνωση του σώματος, αλλά και για αισθητικούς λόγους (μείωση κυτταρίτιδας, «lifting» προσώπου, ενίσχυση μεταβολισμού). Απευθύνεται, όμως, και σε άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα, τόσο για θεραπευτικούς λόγους όσο και για προληπτικούς.

 

Με το θεραπευτικό μασάζ ο οργανισμός «αφυπνίζεται» και ενεργοποιείται, ξεκινώντας ή ενισχύοντας την αυτοθεραπεία του με απολύτως φυσικό τρόπο. Οι συνδυαστικές τεχνικές και οι  ειδικές μαλάξεις κάνουν τη διαφορά μέσα από την ανάπτυξη και την εφαρμογή του Healing Art Massage 

Η Όρλα Σαββίδου ξεκίνησε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου πήρε το πρώτο της πτυχίο, ως χημικός. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη φυσικοθεραπεία, ενώ διαθέτει και διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο στο θεραπευτικό μασάζ.

 

Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια και μαθήματα πάνω σε θεραπευτικές τεχνικές όπως μασάζ γονιμότητας, τεχνικές μασάζ και σιάτσου κατά την εγκυμοσύνη κ.α. Ακολουθεί με ενδιαφέρον τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του ολιστικού μασάζ, φροντίζοντας σταθερά να ανανεώνει τις γνώσεις της. Έχει επίσης μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του θεραπευτικού μασάζ, έχοντας εργαστεί ως spa therapist, σε μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας.

 

Σημαντικός σταθμός σε αυτήν την πορεία ήταν η επαγγελματική γνωριμία της με την Ιουλία Μακρή, η οποία οδήγησε στην ορμονική και επιτυχημένη συνεργασία τους σήμερα στον χώρο του Healing Art Massage. 

 

Η Ελένη Διαμαντούδη είναι πτυχιούχος βοηθός μικροβιολόγου και διπλωματούχος ολιστικού μασάζ- εναλλακτικών θεραπειών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε περιστασιακά με τη φροντίδα και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών σε παιδότοπους και κατασκηνώσεις. Ενώ έκανε τη πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου συμμετείχε σε συνέδρια Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων. 

Η μεγάλη της αγάπη όμως ήταν πάντα το μασάζ και έτσι όταν ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην ολιστική θεραπεία μπήκε στο χώρο του ξενοδοχειακού spa. Η εμπειρία που απέκτησε ως spa therapist σε μεγαλη αλυσιδα ξενοδοχείων της χωρας τροφοδότησε την ανησυχία της να αλλάξει και πάλι χώρο ώστε να μπορέσει να προσφέρει και τις υπόλοιπες δεξιότητες της στους θεραπευόμενους. 

 

Εκτός από το ολιστικό μασάζ, έχει καταρτιστεί στο παραδοσιακό thai massage, στο zen shiatsu, στη ρεφλεξοθεραπεία, στοhot stones massage, στο μασάζ με βεντούζες (μόξα), στο μασάζ κοιλιάς και παχέος εντέρου, στο λεμφικό μασάζ, στο μασάζ κυτταρίτιδας και στις απλές εφαρμογές του βελονισμού.

 

Στην Healing Art Massage και στη συνεργασία της με την Ιουλία Μακρή βρήκε τον κατάλληλο χώρο και τον καλύτερο συνοδοιπόρο στο να προσφέρει όποια υπηρεσία χρειάζεται ο θεραπευόμενος.

+30 2310 252528

    • w-facebook